Venlo, stad aan de Maas

Venlo is de tweede gemeente van Limburg en de grootste van Noord-Limburg. De stad is zeer geliefd bij Duitse toeristen, die op Duitse feestdagen naar Venlo afreizen om te shoppen in een van de vele winkeltjes in het prachtige stadscentrum en naderhand te genieten van een heerlijk drankje in een van de vele lokale horecagelegenheden. De strategische ligging van de stad vlak bij het Duitse Ruhrgebied en haar uitstekende verbindingen via water-, spoor- en snelwegen maken van Venlo een doorvoerstad bij uitstek.

De Parade, Venlo

De Parade, Venlo

POSD Uitzendbureau Venlo

Het prachtige Venlo is de thuishaven van POSD Uitzendbureau Venlo. Het bruisende centrum, met haar diverse winkels en horecagelegenheden, is uiterst geliefd bij toeristen. Dit betekent dat er in Venlo een grote vraag naar personeel is, zowel in de horeca als in de detailhandel. POSD Uitzendbureau is actief in diverse sectoren en levert gekwalificeerd personeel voor uw onderneming in Venlo.

POSD voor Werkgevers

Bent u ondernemer in en rond de gemeente Venlo en bent u op zoek naar personeel voor uw onderneming? Neem dan direct vrijblijvend contact op met POSD Uitzendbureau Venlo. POSD Venlo gaat dan direct voor u aan de slag.
POSD Uitzendbureau staat garant voor een professionele dienstverlening op persoonlijk niveau. POSD levert maatwerk rekening houdend met de wensen en behoeften van zowel de werkgever als de werknemer.
POSD Venlo is niet uitsluitend actief in de uitzendbranche. POSD is ook expert op het gebied van salarisadministratie en payroll. Als u gebruikmaakt van de dienst payroll van POSD, word POSD in feite juridisch werkgever van uw personeel en neemt zodoende alle bijkomende risico’s op zich. Zo hoeft u zich als ondernemer niet bezig te houden met ingewikkelde zaken als loonadministratie. POSD Venlo handelt dan al uw personeelszaken voor u af, zodat u zich op uw passie kunt richten: Ondernemen.

POSD voor Werknemers

Bent u op zoek naar een uitdagende nieuwe (bij)baan in Venlo en omgeving? Ook dan kunt u contact opnemen met POSD Uitzendbureau Venlo. U kunt zich ook direct vrijblijvend inschrijven via ons inschrijfformulier. POSD Venlo gaat dan meteen voor u op zoek naar een passende (bij)baan.

Meer Informatie

Voor meer informatie over payroll, salarisadministratie en andere diensten die POSD aanbiedt, kunt u terecht op onze website. U kunt uiteraard ook altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.