Valkenburg, mergelstad

Het Zuid-Limburgse Valkenburg staat bekend om de gezelligheid en het prachtige omringende heuvellandschap, dat dooraderd is met de beroemde goudgele mergelsteen. Deze mergelsteen is overal terug te vinden in de architectuur en natuur van Zuid-Limburg. Valkenburg is bovendien bekend om de indrukwekkende kerstmarkten die er elk jaar tijdens de feestdagen worden gehouden. De verlaten mergelgroeves en grotten vormen het decor voor deze kerstmarkten. Het schilderachtige heuvellandschap en genoemde markten fungeren als grote toeristische trekpleisters voor de regio.

Valkenburg

Ruïne Valkenburg aan de Geul

POSD Uitzendbureau Valkenburg

Het toeristische karakter van Valkenburg, zorgt ervoor dat de lokale horeca en detailhandel floreren. Dat betekent dat de vraag naar gekwalificeerd personeel groot is, en dat is precies waar POSD Uitzendbureau Valkenburg om de hoek komt kijken. Het uitgebreide netwerk van POSD Valkenburg, stelt ons in staat te voldoen aan de enorme vraag naar personeel in Valkenburg.

POSD voor Werkgevers

POSD Valkenburg is gespecialiseerd in het vinden en plaatsen van personeel voor uw onderneming in Valkenburg. Of u nu personeel zoekt voor een restaurant, hotel, kroeg of winkel, bij POSD Uitzendbureau Valkenburg bent u aan het juiste adres. POSD Valkenburg is uw partner voor al uw personeelszaken. Neem direct vrijblijvend contact op met POSD Uitzendbureau en wij gaan direct voor u aan de slag.
POSD Uitzendbureau Valkenburg is gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers. POSD Valkenburg levert niet alleen gekwalificeerd personeel voor uw onderneming in de gemeente Valkenburg, POSD biedt tevens diverse diensten aan op het gebied van personeelsbeheer, zoals payroll, outplacement, salarisadministratie en detachering. Als ondernemer steekt u veel tijd en energie in de loonadministratie van uw personeel. Als u uw personeel bij POSD Valkenburg onderbrengt, worden wij juridisch werkgever en nemen wij de bijbehorende risico’s voor onze rekening. Zo kunt u zich voor de volle 100% richten op uw passie: Ondernemen.

POSD voor Werknemers

Ook als u op zoek bent naar een nieuwe, uitdagende (bij)baan in de regio Valkenburg bent u bij POSD Uitzendbureau Valkenburg aan het juiste adres. Schrijf u direct in via ons inschrijfformulier en POSD Uitzendbureau Valkenburg gaat voor u op zoek naar een passende (bij)baan.

Meer informatie

Voor meer informatie over payroll, salarisadministratie en andere diensten die POSD aanbiedt, kunt u terecht op onze website. U kunt uiteraard ook altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.