Sittard-Geleen, ideaal gelegen

 De Zuid-Limburgse gemeente Sittard-Geleen is een van de weinige Nederlandse gemeenten die zowel aan België als aan Duitsland grenzen. De gemeente is strategisch gelegen bij het knooppunt van de A2 met de A76, langs het Julianakanaal en op slechts enkele kilometers van vliegveld Maastricht Aachen Airport.

POSD Uitzendbureau Sittard-Geleen

De strategische ligging van Sittard-Geleen, maakt van de gemeente een uitstekende doorvoerhaven voor diverse industrieën. Bovendien grenst de gemeente aan Chemelot, een van de grootste petrochemische industrieterreinen ter wereld. De gemeente Sittard-Geleen is dan ook de ideale locatie voor de werkzaamheden van POSD Uitzendbureau Sittard-Geleen. POSD Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerd personeel voor uw onderneming in de gemeente Sittard-Geleen.

POSD voor Werkgevers

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor uw onderneming in de gemeente Sittard-Geleen? Neem dan direct vrijblijvend contact op met POSD Uitzendbureau Sittard-Geleen via ons contactformulier. POSD Uitzendbureau gaat dan direct voor u aan de slag.
POSD Uitzendbureau staat garant voor een professionele dienstverlening op persoonlijk niveau. POSD Uitzendbureau Sittard-Geleen levert maatwerk, rekening houdend met de wensen en behoeften van zowel werkgevers als werknemers.
POSD Sittard-Geleen is gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers. Daarom biedt POSD Uitzendbureau een hele reeks aan diensten op het gebied van personeelsbeheer. Van payroll tot salarisadministratie en van outplacement tot detachering, POSD Uitzendbureau Sittard-Geleen doet het allemaal.

POSD voor Werknemers

Bent u op zoek naar een nieuwe, uitdagende (bij)baan in de regio Sittard-Geleen? Ook dan bent u bij POSD Uitzendbureau Sittard-Geleen aan het juiste adres. Schrijf u direct in via het inschrijfformulier en POSD Sittard-Geleen gaat voor u op zoek naar een passende (bij)baan.

Meer Informatie

Voor meer informatie over payroll, loonadministratie en overige diensten die POSD aanbiedt, kunt u terecht op onze website. U kunt uiteraard ook altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.