Uitzendbureau Maastricht

Maastricht aan de Maas

Maastricht staat bekend als studentenstad bij uitstek en om de bourgondische sfeer die op elke straathoek terug te vinden is. Kronkelende straatjes, prachtige terrasjes en de indrukwekkende architectuur in het historisch centrum maken van deze stad een trekpleister voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Het prachtige centrum is uiterst geschikt om te shoppen en het Maastrichtse nachtleven barst van studentikoze gezelligheid.

POSD Uitzendbureau Maastricht

Deze prachtige stad is tevens de thuishaven van POSD Uitzendbureau, uw partner voor personeelszaken in Maastricht. Met ruim 450 horecazaken en jaarlijks zo’n 15.000 werklustige studenten, is Maastricht dé ideale stad voor een uitzendbureau.
POSD Uitzendbureau in Maastricht heeft ervaring met het uitzenden van personeel voor diverse sectoren. POSD Maastricht is onder andere actief in de bouw- en hovenierssector, ICT, horeca, detailhandel en (zakelijke)dienstverlening.

POSD voor werkgevers

Bent u op zoek naar professioneel personeel voor uw onderneming? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met POSD Uitzendbureau in Maastricht via ons contactformulier.
Als ondernemer wilt u zich natuurlijk vooral richten op het runnen van uw onderneming. Personeelsbeheer en salarisadministratie zullen in dat geval een ongewilde last vormen en u afleiden van uw hoofddoel: Ondernemen. Ook hiervoor biedt POSD Maastricht dé oplossing. POSD Uitzendbureau is gespecialiseerd in payroll, salarisadministratie en detachering. Wij kunnen zodoende al uw personeelszaken en loonadministratie voor u afhandelen. Zo houdt u als ondernemer tijd en energie over voor de meer essentiële aspecten van het ondernemen.

POSD voor werknemers

Bent u op zoek naar een (bij)baan in de omgeving van Maastricht? Dan bent u bij POSD Maastricht uiteraard ook aan het juiste adres. Meld u aan bij POSD Uitzendbureau en wij helpen u snel en effectief aan een passende (bij)baan.
POSD Uitzendbureau in Maastricht staat garant voor uitstekende service op persoonlijk niveau, rekening houdend met zowel de wensen van werkgevers als werknemers.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website, of tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.