Uitzendbureau Heerlen - Parkstad

Heerlen-Parkstad

Parkstad Limburg is een samenwerkingsverband tussen acht gemeentes in de Oostelijke Mijnstreek en het Heuvelland, waarvan Heerlen de grootste gemeente is. Zoals de naam al zegt, is de regio vooral bekend om de mijnindustrie. Deze oude steenkolenmijnen en bijbehorende industriegebieden zijn in de afgelopen decennia heringericht tot woonwijken, recreatiegebieden of bedrijventerreinen. Deze herstructurering staat bekend onder de naam ‘Van zwart naar groen’. Parkstad Limburg richt zich nu voornamelijk op sectoren als nieuwe energie, toerisme en recreatie, zorg en financieel administratieve dienstverlening.

POSD Uitzendbureau Heerlen-Parkstad

POSD Uitzendbureau Heerlen-Parkstad is al jaren actief in de regio en beschikt over een groot netwerk in Heerlen-Parkstad. POSD Uitzendbureau levert personeel voor diverse sectoren die sterk in ontwikkeling zijn in de regio Heerlen-Parkstad, zoals horeca, zorg en dienstverlening.

POSD voor Werkgevers

Bent u op zoek naar personeel voor uw onderneming in de regio Heerlen-Parkstad? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met POSD Uitzendbureau Heerlen-Parkstad via ons contactformulier. POSD Uitzendbureau gaat meteen op zoek naar gekwalificeerd personeel voor uw onderneming in Heerlen-Parkstad.
POSD Uitzendbureau Heerlen-Parkstad is gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers door diverse diensten aan te bieden op het gebied van personeelsbeheer. Van loonadministratie tot detachering, POSD Heerlen-Parkstad handelt het voor u af. Zo hoeft u als ondernemer geen tijd te verliezen aan ingewikkelde zaken als salarisadministratie, arbeidscontracten, etc. Als u gebruikmaakt van de dienst payroll van POSD Heerlen-Parkstad, wordt POSD juridisch werkgever van uw personeel. POSD handelt verder al uw personeelszaken af en neemt alle bijkomende risico’s op zich. Zo kunt u zich voor de volle 100% op uw passie richten: Ondernemen.

POSD voor Werknemers

Ook als u op zoek bent naar een uitdagende nieuwe (bij)baan in de regio Heerlen-Parkstad, bent u bij POSD Uitzendbureau natuurlijk aan het juiste adres. Schrijf u nu direct in via ons inschrijfformulier en POSD Uitzendbureau Heerlen-Parkstad gaat direct voor u op zoek naar een passende (bij)baan.

Meer Informatie

Voor meer informatie over payroll, salarisadministratie en andere diensten die POSD aanbiedt, kunt u terecht op onze website. U kunt uiteraard ook altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.