Eindhoven, stad van Philips en PSV

Eindhoven, Lichtstad

Als je Eindhoven zegt, zeg je Philips. De Brabantse hoofdstad dankt haar bijnaam zelfs aan de gloeilampen die Philips hier produceerde. Maar Eindhoven staat ook bekend als de stad van Brabantse gezelligheid, met het carnaval als absolute toppunt.
Maar Eindhoven heeft meer te bieden dan alleen gezelligheid. De Technische Universiteit Eindhoven en de nieuwe High Tech Campus aan de rand van de stad, zetten Eindhoven op de kaart op het gebied van vernieuwende technologische ontwikkelingen.

Uitzendbureau Eindhoven

Station Eindhoven

POSD Uitzendbureau Eindhoven

Het feit dat Eindhoven een koploper op technologisch gebied is, maakt van de stad dé ideale uitvalsbasis voor POSD Uitzendbureau.
POSD Uitzendbureau Eindhoven levert gekwalificeerd personeel aan Brabantse ondernemingen in diverse sectoren. POSD Eindhoven biedt een uitstekende dienstverlening op persoonlijk niveau, rekening houdend met de wensen van zowel werkgevers als werknemers.

POSD voor Werkgevers

Bent u op zoek naar personeel voor uw onderneming in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact op met POSD Uitzendbureau via het contactformulier. POSD Eindhoven is uw partner voor al uw personeelszaken.
POSD Eindhoven is tevens gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers door personeelszaken als salarisadministratie over te nemen. De naam zegt het eigenlijk al. POSD staat namelijk voor Payroll, Outsourcing, Salarisadministratie en Detachering. Als ondernemer kunt u uw personeel bij ons onderbrengen. POSD Eindhoven wordt dan juridisch werkgever van uw personeel. Wij nemen alle risico’s en administratieve taken op ons, zodat u zich kunt richten op uw passie; Ondernemen.

POSD voor Werknemers

Ook als u op zoek bent naar een geschikte (bij)baan, bent u bij POSD Uitzendbureau Eindhoven aan het juiste adres. Schrijf u direct bij ons in via het aanmeldformulier en POSD Eindhoven gaat voor u op zoek naar een passende (bij)baan.

Meer Informatie

Benieuwd wat POSD Utrecht nog meer voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met een van onze medewerkers.