Amsterdam, hoofdstad van Nederland, bekend om haar prachtige grachten en historische binnenstad.

Amsterdam, wereldstadAmsterdam

Amsterdam staat bekend als een echte metropool. Miljoenen toeristen uit heel de wereld bezoeken de hoofdstad van Nederland, vanwege haar prachtige grachten, historisch centrum en liberaal beleid. Het internationale karakter van de stad wordt nog eens versterkt door de diversiteit van haar inwoners. Er zijn op aarde 194 erkende nationaliteiten, in Amsterdam zijn daarvan 175 vertegenwoordigd.
Behalve om het toerisme, staat Amsterdam bekend als studentenstad dankzij haar drie universiteiten en diverse hogescholen. Jaarlijks trekken duizenden studenten uit heel de wereld naar Amsterdam.

POSD Uitzendbureau Amsterdam

Het internationale en studentikoze karakter van Amsterdam, maakt de stad bij uitstek geschikt voor de activiteiten van POSD Uitzendbureau Amsterdam. Bovendien zijn vele gerenommeerde internationale bedrijven in onze hoofdstad gevestigd. Het zakendistrict Zuidas is de thuisbasis van diverse ondernemingen in de financiële sector.
POSD Amsterdam is gevestigd in de Groenendaalstraat, een strategische locatie in het midden van de driehoek Centrum, Zuidas, Havengebied.

POSD voor Werkgevers

Amsterdam2POSD Amsterdam is uw ideale partner voor personeelszaken in Noord-Holland. Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor uw onderneming in Amsterdam? Dan bent u bij POSD Uitzendbureau Amsterdam aan het juiste adres. Neem direct en vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.
Als ondernemer wilt u zich natuurlijk vooral bezighouden met het runnen van uw onderneming. Personeelszaken leiden u af van uw hoofdtaak en vormen een onnodige administratieve last. Ook hiermee kan POSD Amsterdam u helpen. POSD is gespecialiseerd in het ontzorgen van de ondernemer, door het aanbieden van diensten als payroll en salarisadministratie. Zo heeft u geen omkijken meer naar de loonadministratie van uw personeel en kunt u zich concentreren op waar u groot mee bent geworden: Ondernemen.

POSD voor Werknemers

Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan? Ook dan bent u bij POSD Uitzendbureau Amsterdam aan het juiste adres. Schrijf u in via ons inschrijfformulier en wij gaan direct voor u aan de slag.
POSD Amsterdam staat garant voor een uitstekende dienstverlening op persoonlijk niveau.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website, of tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.