Payroll Venlo

Payroll Venlo

Venlo is een stad in het noordelijke deel van Limburg en tevens de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De stad telt een kleine 40.000 inwoners. Samen met het stadsdeel Blerick vormt Venlo het stedelijke gebied in de gemeente. Dit gebied heeft ruim 66.000 inwoners. Blerick is echter pas tijdens WO II opgenomen is in de gemeente Venlo.
Venlo is van oudsher een handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het belangrijke naburige Duitse Rührgebied. Andere kerkdorpen binnen de gemeente Venlo zijn: Hout-Blerick, Boekend, Tegelen, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm.

 

Payrolling

Door rechts uw gegevens achter te laten vraag u snel en gemakkelijk een offerte op. Payroll van POSD is toegesneden op uw onderneming, situatie en wensen. Een Payroll offerte van POSD is daarom ook maatwerk. Wij nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met u op en u verzekerd uzelf van een transparante uitleg en werkwijze net als een scherpe tariefstelling.

POSD werkt landelijk en heeft haar hoofdkantoor in Maastricht. doordat wij Limburg als onze thuishaven zien hebben wij ook een kennis van de regio en zijn dan ook vertegenwoordigd in Venlo. Graag komt onze accountmanager vrijblijvend bij u langs om u op de hoogte te brengen van de mogelijkheden die POSD voor u te bieden heeft. Laat u overtuigen door de professionaliteit, snelheid en transparantie waarmee wij u van dienst zijn.
Door een hechte relatie op te bouwen met uw eigen accountmanager is het zeer prettig werken. Dit merkt u vanzelf. U bent geen nummer en de accountmanager weet van uw onderneming af en is op de hoogte van uw wensen en mogelijkheden. Naast de vele voordelen van één vast contactpersoon, is dit tevens de persoon die ons voorstel tot samenwerking persoonlijk met u door zal nemen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Payroll Services? Bent u geïntresseerd in salaris of loonadministratie van POSD?
Overigens is er de mogelijkheid tot het maken van een vrijblijvende afspraak, klik hier voor onze contactinformatie.