payroll valkenburg Payroll Valkenburg

Valkenburg is een stad in de gemeente Valkenburg aan de Geul, gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Valkenburg is de grootste kern en naamgever van deze gemeente. De plaats Valkenburg omvat tevens de ooit als aparte dorpen beschouwde woonwijken Broekhem, Neerhem en Sint Pieter, terwijl zelfs de verder weg gelegen buurtschappen Emmaberg en Heek tot de kern Valkenburg gerekend worden.

Toerisme en toeristische attracties

Toerisme is voor Valkenburg en de lokale economie van cruciaal belang. De hotelcapaciteit in de gemeente Valkenburg bedraagt meer dan 4300 bedden, echter is dit aantal al een flink aantal jaren teruglopend. Het aantal appartementen/bungalowovernachtingen is wel flink gestegen de afgelopen jaren. Jaarlijks blijven er ruim 1,1 miljoen mensen overnachten in Valkenburg, dit gebeurd in hotels, pensions, B&B’s, vakantieappartementen, recreatiebungalows en uiteraard op een van de circa 10 kampeerterreinen in de gemeente. Het aantal dagjesmensen, met name in de zomerperiode en rond de kerst, bedraagt hier een veelvoud van.

Hierbij een klein overzicht van de bekendste attracties in Valkenburg:

De Gemeentegrot: hier is een fantasievol mergelreliëf van de ‘Megalosaurus’ en van de ‘Mosasaurus’ te vinden.

Payrolling Services

Wanneer POSD voor u payrolling gaat verzorgen worden wij de juridische werkgever van uw medewerkers. Het enige wat u dient te doen zijn de gewerkte uren van uw personeel doorgeven, vanaf dat moment neemt POSD het van u over. Uiteraard heeft u wel de controle over de personeelsplanning en bent u verantwoordelijk voor het dagelijkse toezicht en leiding op de werkvloer. Echter door het wegvallen van allerhande administratieve handelingen kunt u zich bezig houden met het geen waar uw passie ligt; ondernemen.
Bij administratieve handelingen kunt u denken aan: het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen behoren tot het dienstenpakket van POSD. Pensioenen, verzekeringen en het contractbeheer wordt door ons overgenomen en verzorgd. Net als alle contacten betreffende de Belastingdienst en het UWV. Dit bespaart u een hoop tijd en u bent verzekerd dat dit op een professionele manier wordt afgehandeld. Tevens krijgt u één vaste contactpersoon die u, uw medewerkers en uw bedrijf kent. De voordelen hiervan zullen u snel duidelijk worden wanneer u zaken doet met POSD.

Meer informatie over payroll?

Bent u geïntresseerd in payrolling neem dan gerust contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om u op de hoogte te brengen van alle ins- en outs en uiteraard om al uw vragen van een helder antwoord te voorzien.
Wilt u een overzicht met allerhande voordelen van payroll bekijken? Klik dan hier.

Bij POSD valt dit onder de noemer salarisadministratie. Denk bij loon/salarisadministratie aan documenten als een loonstaat, loonstrook en bijbehorende jaaropgave. Deze zijn van belang om het loon en verschuldigde bedragen aan de Belastingdienst te berekenen. Hierdoor komt er een administratieve lastendruk. U moet namelijk allerhande zaken bij uw administratie bewaren. De gehele loonadministratie moet overigens zeven jaar bewaard worden.
Klik hier voor informatie over onze dienst loonadministratie.

Kan detacheren voor mij een oplossing zijn?

Bent u bekend met detachering maar weet u niet voor de volle 100% of dit voor u en uw onderneming een oplossing is, wacht dat niet en neem contact op met POSD. Onze adviseur vertelt u graag meer over detachering van gekwalificeerd personeel.
Detacheren is een bepaalde ‘vorm’ van payroll. Bij detacheren wordt een medewerker exclusief aan u uitgeleend voor een vast aantal uren tegen een vastgestelde periode. Dit geeft u én de medewerker meer zekerheid. Detacheren biedt echter nog een aantal belangrijke voordelen, bent u geïnteresseerd en wilt u meer lezen? Klik hier

Klik hier voor onze contactgegevens en klik hier om direct een offerte aan te vragen.