Payroll Service voor Utrecht

Utrecht

Utrecht en de Domtoren

Payroll Utrecht

Utrecht is een stad, gemeente en tevens de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 327.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De naam Utrecht is afkomstig van het Latijnse Traiectum en duidt op een plaats waar in de Romeinse tijd de rivier de Rijn over te steken was. Vanwege de Domtoren, beeldmerk van de stad waarvan de toren met 112 meter de hoogste kerktoren van Nederland is, wordt de stad ook wel Domstad genoemd

Payroll Utrecht

POSD wordt de juridische werkgever van uw medewerkers. Het enige wat u dient te doen zijn de gewerkte uren van uw personeel doorgeven, vanaf dat moment neemt POSD het van u over. Hierdoor kunt u zich bezig houden met het geen waar uw passie ligt: ondernemen.

Daarnaast behoren alle administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, de jaaropgaven, eventuele ontslagprocedures, de salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van POSD Payroll. Pensioenen, verzekeringen en het contractbeheer wordt door ons overgenomen en verzorgd. Net als alle contacten betreffende de Belastingdienst en het UWV. Dit bespaart u een hoop tijd en u bent verzekerd dat dit op een professionele manier wordt afgehandeld.

Klik hier voor onze contactgegevens en klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte