Payroll Sittard-Geleen

Chemelot site

Payroll Sittard-Geleen

Welkom op de pagina die u een korte inleiding geeft over Payrolling in de regio Sittard-Geleen.

 

Heeft u als werkgever/opdrachtgever één of meerdere werknemers in dienst dan is Payroll voor u dé oplossing. Doordat wij grootschalig inkopen op Arbodienst, ziekteverzuim en doordat wij dagelijks loonstroken draaien is het voor u voordeliger om de volledige salarisadministratie met alle bijbehorende risico’s uit te besteden dan dat u het zelf verzorgt. Uiteraard moet u wanneer u een medewerker zelf in dienst heeft/neemt de arbeidsovereenkomst opstellen en de wet- en regelgeving alsmede cao en salarisveranderingen in de gaten houden en waar nodig aanpassen.

 

U werft en selecteert uw eigen personeel. Tevens heeft u de planning, eventuele trainingen en de dagelijkse leiding en toezicht zelf in de hand. Vooraf wordt er voor elke medewerker een vast uurtarief vastgesteld, zo weet u de personeelskosten op uur-basis en u komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Overigens zullen uw medewerkers achter uw keuze staan, daar deze telkens een correcte salarisuitbetaling ontvangen met een bijbehorende loonstrook. Doordat wij dagelijks met de administratie en verwerking van uw medewerkers bezig zijn, worden deze correct en gelijk te woord gestaan bij enige vragen omtrent loonstrook, betaling, opgebouwde reserveringen of vragen omtrent het cao.
Neem gelijk vrijblijvend contact op en laat uw personeelsbestand in kaart brengen en laat u hierover adviseren. Doordat onze accountmanager hier dagelijks mee bezig is kan deze u een maatwerk dienst aanbieden die specifiek voor uw situatie toepasbaar is.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer lezen over onze Payroll Services?
Bent u geïntresseerd in salaris of loonadministratie van POSD?
Wilt u advies of een vrijblijvende afspraak? Vul hier uw gegevens in en laat u terugbellen.

 

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte