Payroll RoermondPayroll Roermond

Anno 2015 zijn in Roermond de stadsdelen; Maasniel, Herten en Swalmen te vinden, dit zijn voormalige, zelfstandige dorpen. Roermond is hierdoor qua inwonertal (ruim 57.000) de vijfde gemeente van Limburg geworden, deze positie werd overgenomen van Kerkrade en Weert.

Payroll van POSD

Door gebruik te maken van de Payroll Service van POSD besteedt u de personeels- en loonadministratie uit. Uw medewerkers staan bij ons op de loonlijst met alle voordelen van dien.

Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het contract- en verloningsproces pakt payrolling vaak zelfs voordeliger uit dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst neemt. U bespaart namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, kosten van de Arbodienst en niet te vergeten ziektekosten. Bovendien bent u met payrolling aanzienlijk goedkoper uit dan bij het inlenen via uitzendbureaus. Dit verschil loopt op tot enkele euro’s per gewerkt uur. Bent u benieuwd naar meer voordelen van payroll Roermond? Klik hier.

 

Cao’s en mogelijke contractvormen:

POSD is gespecialiseerd in horeca payrolling en daarvoor is de aansluiting bij het Nederlands Horeca Gilde, het NHG.
Voor andere voorkomende branches in de uitzendwereld wordt gebruik gemaakt van de ABU cao. Wilt u meer informatie over de cao’s? Klik dan hier

Detacheren

Detacheren wil zeggen dat u een gekwalificeerde medewerker een bepaalde urengarantie kan geven voor een bepaalde looptijd. Detacheren is een vorm van payroll, waarbij u en uw medewerker meer zekerheid hebben.
POSD heeft een sterk adviserende rol en kan met zijn kennis en kunde een ideale sparringspartner zijn voor een nieuwe of reeds bestaande onderneming. Klik hier om doorverwezen te worden naar de pagina met informatie over detachering, mocht u nog niet bekend zijn met payroll en de voordelen die dit met zich meebrengt, klik dan hier en informeer uzelf over onze payroll services.

Klik hier om te lezen hoe payroll voor u als werkgever/opdrachtgever in zijn werk gaat.

Geïntresseerd in onze salarisadministratie?

Klik hier om naar de informatiepagina over salarisadministratie te gaan. Mocht u vragen hebben die op onze website niet beantwoord worden neem dan gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 043-750 26 08.

Klik hier voor onze contactgegevens of u kunt hier rechts uw gegevens achterlaten en wij nemen vrijblijvend contact met ú op.

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte