Payroll Offerte Aanvragen

Persoonlijke gegevens:

Bedrijfsgegevens:

  • Uittreksel KVK:

Gegevens medewerker:

  • Overige:


Payroll offerte

Payroll met POSD is transparant payrolling tegen een scherp tarief. De payroll offerte ontvangt u na een persoonlijke kennismaking, ontvangt u liever eerder per e-mail uw payroll tarief? Dan geeft u dat aan tijdens de telefonische kennismaking. POSD is actief in iedere branche waarin payroll een belangrijke toevoeging is voor een efficiënte bedrijfsvoering. Als payroller onderscheiden wij ons van andere payroll-aanbieders door vanaf het eerste contact te starten met heldere communicatie over de kansen en mogelijkheden van payroll met uw bedrijf. Naast een scherp uurtarief voor iedere branche, bieden wij als payrollbedrijf een helpende hand in uw bedrijfsvoering. Uw personeelszaken kunnen altijd efficiënter, als gespecialiseerd personeelsbeheerder kunnen wij u daarbij helpen. Als transparant payroller met een tevreden klantbestand kunnen wij uw bedrijf een eerlijk aanbod doen. Vul het offerte formulier zo compleet mogelijk in, zodat wij vanaf het begin met u kunnen meedenken. Op basis van uw wensen doet ons enthousiast team payroll-professionals een aantrekkelijk payroll-voorstel dat zij u persoonlijk (of per e-mail/post) presenteren.

Payroll Voor Bedrijven

Bedrijven besteden vaak wel 30% van hun tijd aan administratie of juridische problemen. Een derde partij betrekken bij de bedrijfsvoering om uw bedrijf en werknemers te ontzorgen is dan nog niet eens zo’n slecht idee. POSD BV is de payroller voor de zakelijke markt. Met de specialistische kennis en ervaring in juridisch en administratief beleid, is POSD een ware partner voor bedrijven die juridisch gedekt, financieel ontzorgd en administratief onafhankelijk willen zijn. Vraag daarom meer informatie aan over payroll voor bedrijven van POSD.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van payrolling? Bel voor een afspraak of vul het offerte formulier in voor een persoonlijke payroll offerte op maat.

U kunt op werkdagen binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag verwachten. Ons team neemt doorgaan binnen een uur contact met u op om uw case in kaart te brengen. Natuurlijk bent u van harte welkom op onze vestiging in Maastricht, Meerssen of Amsterdam, dan maken we onder het genot van koffie of lunch kennis.