Nijmegen

Monumentale panden Nijmegen

Payroll Nijmegen en omgeving

POSD biedt ondernemers uit Nijmegen een gespecialiseerde, maatwerk dienstverlening aan in de vorm van Payroll Services. Door onze specifieke kennis en jarenlange ervaring houden wij rekening met uw situatie en de kansen en mogelijkheden in uw branche. U bent bij POSD aan het juiste adres.

POSD Payroll Service

U bent op de webpagina van POSD, wij zijn een landelijk werkende payroll onderneming met een sterke aandacht voor de regio waarin u onderneemt. POSD onderscheidt zich door korte lijnen, transparantie en een persoonlijke benadering. Onze Payroll Service wordt ook veelvuldig ingezet in Nijmegen en haar directe omgeving. Om optimaal te benutten van onze maatwerk dienstverlening werken wij graag met een vast contactpersoon, dit is uw persoonlijke account manager. Deze brengt u volledig op de hoogte van alle ins- en outs van Payrolling, cao’s, wet- en regelgeving en uiteraard kunt u ten alle tijden kosteloos terecht voor advies en al uw hr-vraagstukken. Deze account manager zal tevens de offerte voor u opstellen, daar een prettige relatie opgebouwd wordt voor een lange en zorgeloze samenwerking.

Payroll Nijmegen in het kort

Wanneer u besluit te starten met payroll dan wordt de payroll onderneming juridisch werkgever van ‘uw’ medewerkers. De administratieve handelingen en het bijbehorende werkgeversrisico wordt dan overgeheveld van u als opdrachtgever naar de payroll onderneming.
Bij administratieve handelingen moet u denken aan; het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, de jaaropgaven, de uitbetalingen van de (netto)salarissen, de volledige salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Vergeet niet de pensioenafdrachten, de verzekeringen en het contractbeheer. Tevens verzorgen wij alle contacten met de Belastingdienst en het UWV. Dit bespaart u een hoop tijd én u bent ervan verzekerd dat dit op een professionele manier wordt afgehandeld.
Bij werkgeversrisico’s kunt u denken aan: loondoorbetalingen (bij onder andere ziekte en leegloop), proeftijden, risico bij arbeidsongeschiktheid en alle zaken omtrent arbeidsovereenkomsten en mogelijke ontslagprocedures.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Payroll Services?
Bent u geïntresseerd in salaris of loonadministratie van POSD?
Wilt u advies of een vrijblijvende afspraak? Vul hier uw gegevens in en laat u terugbellen.

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte