payroll maastricht

Vrijthof Maastricht

Payroll Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en is tevens de stad van oprichting van POSD Personeelsbeheer. Maastricht telt ruim 122.000 inwoners en is daarmee de ‘grootste’ stad van Limburg. De herkomst van de naam Maastricht is hoogstwaarschijnlijk terug te leiden tot de Latijnse naam Mosae Trajectum, “doorwaadbare plaats in de Maas”, deze is ons echter pas vanuit de middeleeuwen bekend. De aanduiding Traiectum of Triecht werd ook voor Utrecht gebruikt, vandaar de toevoeging van de naam van de rivier: de Maas.

 

Payroll in het kort

Wanneer u besluit te starten met payroll dan wordt de payroll onderneming juridisch werkgever van ‘uw’ personeel. De administratieve handelingen en het bijbehorende werkgeversrisico wordt dan overgeheveld van u als opdrachtgever naar de payroll onderneming.
Bij administratieve handelingen moet u denken aan het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, de jaaropgaven, de volledige salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Vergeet niet de pensioenafdrachten, de uit te betalen (netto)lonen van de medewerkers, de verzekeringen en het contractbeheer. Tevens verzorgen wij alle contacten aan de Belastingdienst en het UWV. Dit bespaart u een hoop tijd én u bent verzekerd dat dit op een professionele manier wordt afgehandeld.
Bij werkgeversrisico’s kunt u denken aan: loondoorbetalingen (bij onder andere ziekte en leegloop), proeftijden, risico bij arbeidsongeschiktheid en alle zaken omtrent arbeidscontracten en ontslagprocedures.

Wilt u meer te weten over de voordelen die payrolling u te bieden heeft? Klik hier.
 

Wat is Payrolling van POSD

Payroll Maastricht van POSD is een maatwerkdienst die volledig op uw wensen en behoeften wordt afgestemd. Dit houdt in dat onze dienst u volledig ontzorgd maar dat u desgewenst wel de controle en het overzicht houdt op de verloop van het proces.
POSD kan u verschillende cao’s aanbieden met ieder zijn eigen contractvormen en bijbehorende risico’s en kosten. Naar aanleiding van een vrijblijvende afspraak waarbij we uw personeelsbestand in kaart brengen bespreken wij met u de mogelijkheden en kijken we naar uw wensen. POSD heeft een sterk adviserende rol, u kunt alleen maar wijzer worden van een vrijblijvend adviesgesprek met POSD.

 

Hoe gaat payroll van POSD voor u als opdrachtgever nu in zijn werk

Zoals hierboven beschreven is wordt POSD de juridische werkgever van uw medewerkers. Het enige wat u resteert te doen is uw personeel in te roosteren en vervolgens de gewerkte uren van uw personeel aan ons door te geven, vanaf dat moment neemt POSD het van u over. Hierdoor kunt u zich bezig houden met het geen waar uw passie ligt; ondernemen.
Klik hier voor een meer informatie voor u als opdrachtgever.

 

Wat is detacheren?

Detacheren is een bepaalde ‘vorm’ van payroll. Bij detacheren wordt een medewerker exclusief aan u uitgeleend voor een vast aantal uren tegen een vastgestelde periode. Dit geeft u én de medewerker meer zekerheid. Detacheren biedt echter nog een aantal belangrijke voordelen, bent u geïnteresseerd en wilt u meer lezen? Klik hier

 

Loonadministratie van POSD

Salaris- of loonadministratie is de minimale vereiste wanneer u personeel in dienst heeft/neemt. Ook deze dienst wordt door POSD aangeboden. U blijft zelf werkgever, echter bent u verzekerd van een snelle en correcte salarisverwerking. De pagina over Salarisadministratie bekijken?Klik hier voor onze contactgegevens en klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte