Payroll Heerlen & Parkstad Limburg

Payroll Heerlen & Parkstad LimburgPayroll Heerlen

Heerlen is een stad en gemeente in het zuidoosten van Limburg. Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek en heeft ruim 88.000 inwoners, de gemeente is daarmee de vierde in grootte van Limburg, na MaastrichtVenlo en Sittard-Geleen. Heerlen maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg, waar in totaal rond de 240.000 mensen wonen.

Ook in Heerlen waar veel woonboulevard’s zijn gevestigd vinden we veel horeca terug, in het centrum van Heerlen bruist het. Hieronder een aantal ‘bezienswaardigheden’:

Payroll Heerlen en Parkstad Limburg

POSD Payroll heeft haar hoofdkantoor in Maastricht, wij zitten dus praktisch bij u om de hoek. Door de jarenlange ervaring, korte lijn en snelle werkwijze kan POSD u binnen 2 werkdagen een offerte voorleggen met verschillende mogelijkheden, deze u kansen biedt die specifiek voor uw branche en uw situatie toepasbaar zijn.

POSD Payroll is een landelijk werkende Payroll onderneming welke onderscheidend werkt in uw regio. Bij onze huidige opdrachtgevers staan wij bekend als een kundige, betrokken en persoonlijke aanbieder van Payrolling. Wij verlenen onze diensten dan ook aan een veelheid van opdrachtgevers en ondernemers uit Heerlen en omgeving. U krijgt één vaste contactpersoon met alle voordelen van dien. Deze persoonlijke accountmanager is uw aanspreekpunt inzake advies, verloning en allerhande overige zaken die komen kijken bij een succesvolle Payroll integratie. Op het moment dat u een Payroll offerte aanvraagt zal hij of zij deze voor u opstellen, specifiek voor uw situatie en uw wensen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Payroll Services?
Bent u geïntresseerd in salaris of loonadministratie van POSD?
Wilt u advies of een vrijblijvende afspraak? Vul hier uw gegevens in en laat u terugbellen.

 

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte