Payroll Amsterdam Payroll in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland én qua inwoners de grootste gemeente. De stad die in het Amsterdams ook wel Mokum wordt genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan ’t IJ.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging, van een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Amsterdam telt twee universiteiten en telt de meeste nationaliteiten ter wereld!

Payroll Amsterdam van POSD

Wanneer u gebruik maakt van de Payroll Service van POSD dan besteed u uw werkgeverszorgen aan ons uit met alle voordelen van dien. POSD wordt juridisch werkgever van uw medewerkers. Hierdoor kunt u zich bezig houden met hetgeen waar uw passie ligt, ondernemen.
Wij verzorgen voor u alle bijbehorende administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, de loondoorbetalingen en de verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, de jaaropgaven, eventuele ontslagprocedures, de salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen behoren tot het dienstenpakket van POSD. Tevens worden alle contacten met de Belastingdienst en het UWV door ons professioneel verzorgd, dit bespaart u een hoop tijd en zorgen.

Meer te weten komen over onze payroll dienst?
Wilt u graag een overzicht bekijken met de voordelen van Payroll Amsterdam? Klik hier.

Overige dienstverlening:

Detacheren van medewerkers
Outplacement / Re-integratie Spoor II trajecten
Salarisadministratie
Een sterk voordeel van POSD is dat zij naast payrolling ook salarisadministratie aanbiedt. Dit geeft u als opdrachtgever nog meer flexibiliteit ten aanzien van uw wensen en uw medewerkers. U bent bij POSD dus niet gehouden uw volledig personeelsbestand te outsourcen. Wilt u verder geïnformeerd worden neem dan gerust contact op en laat u vrijblijvend adviseren.

Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Laat dan rechts uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag een payroll offerte aan

Payroll offerte