over ons 

Over ons: POSD en POSD MKB

POSD is een klantgerichte organisatie die u volledig personeelsbeheer kan aanbieden. POSD staat voor Payroll, Outplacement, Salarisadministratie en Detachering.

Dit zijn dan ook de hoofdtaken die door ons worden uitgevoerd, echter kan POSD vrijwel alles voor u verzorgen betreffende personeelsvraagstukken.

POSD voor ondernemers

Wij willen ondernemers op vakkundige wijze ondersteunen zodat u zich zorgeloos kunt richten op
uw core business. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat u energie geeft en waar uw passie ligt.
Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft. Wij hebben ervaring op allerlei gebieden zoals de horeca, schoonmaak, tuinbouw, zorg, detailhandelsbranche tot en met het uitzenden in de technische branche.

POSD wilt u persoonlijk maatwerk leveren van uitstekende kwaliteit, tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Profiteer van de voordelen die wij u kunnen bieden. Onze kracht schuilt in onze persoonlijke benadering. Als bedrijf zijn wij open en betrokken en staan altijd voor u klaar. Met oog op de toekomst wil POSD blijven inspelen op veranderingen op zowel economisch en maatschappelijk gebied, niet stil blijven staan als bedrijf en de verschuivingen en ontwikkelingen die zich voordoen in het oog houden. Met deze visie blijven de diensten van POSD altijd passend voor iedereen.

Certificeringen ~ Lidmaatschap

POSD Personeelsbeheer heeft een lidmaatschap van het Nederlands Horeca Gilde en is bekend onder lidnummer 126160.
POSD Personeelsbeheer staat vermeld in het register erkende ECABO-leerbedrijven onder goedkeuringsnummer 9807482.
POSD Personeelsbeheer werkt volgens de NEN 4400-1 richtlijnen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met ons en wij staan u persoonlijk te woord.