Loonadministratie

Loonadministratie

wordt door POSD verzorgt voor vrijwel elke branche/cao, bent u geïntresseerd? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met ú op.

Salaris of loonadministratie voor de: horeca & hospitality, de zorg, het onderwijs, de beveiliging, de tuinbouw, detailhandel, in de technische branche, voor administratieve medewerkers, in de bouw & afbouw, voor hoveniers, tuincentra, de automotive branche, de schoonmaak, voor groothandels, in de ict, voor de logistiek & transport, in de muziek branche, voor schilders, dakdekkers etc.

POSD is gespecialiseerd in Payroll Services. Een klein onderdeel van deze totaal ontzorgende dienst is het opstellen/maken van een loonstrook ofwel salarisspecificatie.

Huidige situatie

Wij zien veelal dat dit door ondernemers bij de boekhouder/accountant gedeponeerd wordt. Aangezien deze vaak op de hoogte is van het reilen en zeilen van de onderneming en er vaak ‘totaalprijzen’ worden afgesproken verzorgt deze vaak de salarisadministratie ~ Loonadministratie.
Wij geven aan; laat iedereen doen waar hij of zij goed in is. Uw boekhouder/accountant die moet u de volledige administratie laten verzorgen, dit doet POSD niet.

Wat doen wij

POSD is echter wel volledig thuis in het foutloos verzorgen van salaris of loonadministratie. Tevens hebben wij door onze vele jaren ervaring kijk op het inhoudelijke, wij kunnen en geven desgewenst ook advies omtrent de inrichting van uw personeelsbestand, de contractvorm van de medewerker of de mogelijkheden met reserveringen of overige onkostenvergoedingen.

POSD verwerkt uw volledig personeelsbestand normaliter dezelfde dag. U geeft ons ’s ochtend de gewerkte uren door en u ontvangt dezelfde dag alle loonstroken, betaaloverzicht met desgewenst een betaalbestand, de aangifte loonheffingen welke wij ook kosteloos voor u indienen. POSD rekent en factureert geen kosten voor het aanmaken van uw onderneming, inschrijving, aanpassing of allerhande rapportages.

Bent u benieuwd naar het gemak en de besparing die u kunt realiseren door POSD uw loonadministratie te laten verzorgen? Dan wacht niet en neem vrijblijvend contact met ons op, onze accountmanager staat u graag te woord.
Wellicht bent u van mening dat onze Payroll Service beter bij u past, klik dan op payroll service