Horeca Payroll

Horeca Payroll Service voor ondernemers

Horeca payroll of Payrolling is een dienst waarbij verschillende voordelen naar boven komen. Het wegnemen van de rompslomp van alsmaar veranderende en aflopende arbeidscontracten. cao- en wetswijzigingen. Het veelal snel uitbetalen van medewerkers, vaak studenten & scholieren. Het maken van de loonstroken, het doen van afdrachten aan de fiscus en natuurlijk zorg dragen voor het pensioen voor uw medewerker(s).

Dit zijn niet de standaard taken die je zou kunnen verwachten bij het runnen van een horeca-onderneming. Wellicht is dat ook de reden dat payroll is groot geworden met én door de horeca. Onder andere door bovenstaand beschreven ‘werkzaamheden’, u kunt dit gerust zien als noodzakelijke verplichtingen, laat payrolling zich uitstekend inzetten voor de horeca.

Belangrijk verschil ten opzichte van uw boekhouder

Een payroll onderneming neemt het juridisch werkgeverschap van u uit handen, iets wat de boekhouder niet kan. Doordat payroll-ondernemingen door de regel heen met een andere cao werken geeft u dit als opdrachtgever, u bent inmiddels niet meer de juridisch werkgever, vaak andere mogelijkheden met betrekking tot soorten arbeidsovereenkomsten. Iets wat in de seizoensgebonden horeca natuurlijk van levensbelang is.

POSD is de horeca payroll aanbieder bij uitstek, door onze jarenlange ervaring weten wij wat het is om u en uw medewerkers van een perfecte payroll-dienst te voorzien. POSD biedt voor uw horeca onderneming het cao van het Nederlands Horeca Gilde aan, met dit cao mogen wij uw medewerkers 4 maal de arbeidsovereenkomsten verlengen over een totale periode van 60 maanden. U bent niet gebonden aan de horeca periodieken en schalen, u bent uitsluitend gebonden aan de regels van het wettelijk minimumloon. Echter bent u natuurlijk vrij om u medewerker(s) een hoger loon te geven of andere secundaire (arbeids)voorwaarden.

Maakt u reeds gebruik van horeca payroll? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij u langs om de hoogte van uw besparing te berekenen. Probeer vandaag nog horeca payroll van POSD en ontvang vrijblijvend professioneel advies en desgewenst een maatwerk offerte met voordelige tarieven. Klik hier om direct én kosteloos uw offerte aan te vragen.