SalarisadministratieWat houdt salarisadministratie in?

Als ondernemer in Nederland bent u verplicht om een loonadministratie bij te houden. Deze kunt u uitbesteden aan POSD en zo een hoop tijd besparen. Als u kiest voor deze dienst bent u ervan verzekerd dat elke maand uw salarisadministratie tijdig gedaan wordt.

Ook letten wij erop dat u tijdig en correct uw loonbelasting overmaakt aan de Belastingdienst. Tevens zorgen wij ervoor dat iedereen krijgt waarop hij recht heeft. Er vinden namelijk geregeld veranderingen plaats in het belastingstelsel en uw cao. Wij adviseren u op het gebied van deze veranderingen van salarissen en loonbelasting. Het overnemen van salarisadministratie bespaart u dus een hoop tijd en energie tegen aantrekkelijke tarieven.

Hoe gaat POSD te werk?

Tijdens dit proces kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers salarisadministratie specialisten. Met 3 stappen kunt u simpel en snel gebruik maken van onze dienst salarisadministratie:

Stap 1: U levert uw bedrijfsgegevens aan;
Stap 2: U levert de gegevens van uw medewerkers aan (stam- en salarisgegevens);
Stap 3: U levert (indien u gedurende het kalenderjaar instapt) de salarishistorie aan.

Wat is het verschil tussen salarisadministratie en payroll?

Het verschil tussen salarisadministratie en payrolling is dat u bij salarisadministratie wel juridisch werkgever blijft. Bij payroll is POSD juridisch de werkgever, dit betekent dat wij de arbeidsrechtelijke risico’s overnemen. Dit is bij salarisadministratie dus niet het geval. Wanneer u uw eventuele risico’s wilt beperken is het raadzaam om te kiezen voor payrolling en niet voor salarisadministratie.

Waarom kiezen voor salarisadministratie van POSD?

Als u salarisadministratie uitbesteedt aan POSD, bent u verzekerd van een snelle en correcte afhandeling. Alle zaken die hiermee te maken hebben nemen wij desgewenst van u over, wat weer tijdbesparing met zich meebrengt. Naast onze expertise bieden wij deze dienst aan tegen zeer scherpe tarieven. Verder staat POSD te allen tijde persoonlijk voor uw klaar mocht u vragen hebben.

Nieuwsgierig geworden naar de dienst salarisadministratie van POSD? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag een salarisadministratie offerte aan

Salarisadministratie offerte