payrollPayroll:  het nieuwe flexwerken

Payrolling zorgt voor flexibiliteit binnen uw personeelsbestand. Deze dienst ontzorgt, is tijdbesparend en ontneemt u risico’s. Op de werkvloer binnen uw bedrijf zal er echter niets veranderen, uw dagelijkse aansturing blijft volstrekt hetzelfde.
U kunt zelf uw medewerkers blijven werven en selecteren, ook blijft u de werktijden, de planning, het salaris en de arbeidsvoorwaarden bepalen.

POSD wordt de juridische werkgever van uw medewerkers. Het enige wat u dient te doen zijn de gewerkte uren van uw personeel doorgeven, vanaf dat moment neemt POSD het van u over. Hierdoor kunt u zich bezig houden met hetgeen waar uw passie ligt: ondernemen.

Daarnaast behoren alle administratieve handelingen, zoals het verzorgen van
arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van POSD. Pensioenen, verzekeringen en het contractbeheer wordt door ons overgenomen en verzorgd. Net als alle contacten betreffende de Belastingdienst en het UWV. Dit bespaart u een hoop tijd en u bent verzekerd dat dit op een professionele manier wordt afgehandeld.

PAYROLL MEDEWERKER >>

PAYROLL OPDRACHTGEVER >>

De voordelen van Payroll

De voornaamste reden waarom ondernemers kiezen voor payroll is dat u meer tijd overhoudt voor ondernemen. Andere grote voordelen van deze dienst zijn onder meer:

  1. Inzichtelijkheid in de personele kosten van uw onderneming, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan;
  2. U betaalt alleen de gewerkte uren (bij ziekte of vakantie betaalt u niets);
  3. Geen administratieve verplichtingen (geen salaris- en contractadministratie meer);
  4. Besparing op de personeelskosten, waarbij alles wordt gereduceerd tot één inkoopfactuur;
  5. U hebt geen dure ziektekostenverzuimverzekering meer nodig;
  6. Deskundigheid op het gebied van personeelsadministratie en regelgeving.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die wij u kunnen bieden!

Waarom kiezen voor Payroll van POSD

De marktpositie van bedrijven en werkzekerheid is sterk afhankelijk van de werking van de arbeidsmarkt. Omdat wij inspelen op de veranderlijke markt waar veel flexarbeid voorkomt, onderscheid POSD zich van andere payroll aanbieders. Als opdrachtgever kunt u POSD altijd verzoeken de werving en selectie voor u over te nemen. Wij willen het graag gemakkelijk maken voor u. Tevens zijn onze tarieven erg aantrekkelijk, wat een kostenbesparing zal genereren.

Een groot voordeel voor uw medewerkers is dat ze dagelijks met hun vragen over hun cao, arbeidsvoorwaarden en salarisstroken bij POSD terecht kunnen. De werknemers krijgen altijd op tijd en op correcte wijze uitbetaald. Omdat wij dagelijks met u en uw personeel bezig zijn, kan POSD u en uw personeel een persoonlijke dienst aanbieden en wordt u niet behandeld als een nummer.

Payroll medewerker >> Payroll opdrachtgever >>