Outplacement / Re-integratie spoor II

outplacementOutplacement/Re-integratie spoor II; een nieuw perspectief voor werknemers

Het kan zijn dat er binnen uw organisatie wijzigingen in het personeelsbestand plaatsvinden. Of u krijgt het gevoel dat medewerkers zich niet kunnen vinden in de toekomstvisie van uw bedrijf. Het is zelfs goed mogelijk dat werknemers niet meer in uw bedrijf kunnen werken in verband met de uitkomst van een arbeidsdeskundig onderzoek. 

Ook in deze gevallen kunnen wij u een maatwerk dienst leveren door middel van een re-integratie spoor II (zoeken naar een functie bij een andere werkgever). In dit soort gevallen biedt outplacement van POSD dé uitkomst. Op een professionele wijze gaan wij met deze werknemer op zoek naar een nieuwe werkbestemming. Het verzoek tot outplacement komt veelal vanuit de werkgever, die doorgaans ook (een deel van) de kosten voor zijn rekening neemt. POSD biedt u een professionele maatwerkdienst aan tegen scherpe tarieven.

Hoe gaat POSD te werk?

Door middel van coaching en training ondersteunt POSD gericht de verandering van loopbaan
van de medewerker. Deze staat bij outplacement dan ook centraal. Wij kijken naar de persoonlijkheid, de wensen en de talenten van de werknemer. Onder begeleiding werkt de medeweker toe naar een nieuwe functie bij een andere werkgever, bijvoorbeeld een baan in een andere branche of de start van een eigen bedrijf. Een groot voordeel van outplacement is dat de kans op het vinden van een nieuwe baan, en de snelheid waarmee dat gebeurt, onder professionele begeleiding van POSD aanzienlijk toeneemt.

Waarom kiezen voor outplacement van POSD?

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en hebben veel ervaring op dit gebied binnen verschillende sectoren. POSD kan deze dienst dan ook aan een veelheid van bedrijven aanbieden tegen scherpe tarieven.

Bent u geïnteresseerd in outplacement/re-integratie spoor II? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie. Ook als u vragen heeft over andere diensten staan wij u graag te woord.

Vraag een outplacement offerte aan

Outplacement offerte